Woudhout

Woudhout©: herkomst bekend

Enig idee waar de boom stond die het hout leverde voor uw bureaublad? Waarschijnlijk niet. Dat kan nu anders, met Woudhout©. Deze massief houten bladen komen uit Nederlandse of Duitse bossen en worden geleverd met een GPS-code. Daarmee kunt u ontdekken waar uw bureaublad opgroeide. In een perceel van Natuurmonumenten bijvoorbeeld, of in een bosje om de hoek. We ontwikkelen Woudhout© steeds verder, zodat we op den duur op de meter nauwkeurig kunnen aangeven waar ‘uw’ boom heeft gestaan. Een mooie gedachte.

 

Hergebruik en waardevermeerdering

Woudhout© heeft nog meer voordelen. Massief hout gaat een leven lang mee, is een opslagplaats voor CO2 en kan telkens opnieuw worden afgewerkt. Hierdoor passen de massieve Woudhout©-bladen naadloos binnen een circulaire economie, waarbij de nadruk ligt op het hergebruik van grondstoffen en het behoud of vermeerdering van waarde. Het zou goed kunnen dat een massief Woudhout©-blad in de toekomst niet alleen z’n waarde behoudt, maar zelfs meer waard wordt.

 

Meer weten over Woudhout©?

We passen Woudhout© vooral toe binnen de zakelijke markt. Heeft u daar interesse in? Bel of mail ons en we vertellen u er graag meer over.