Uit hetzelfde hout gesneden

Al 30 jaar is meubelmakerij Het Woud gewoon meubelmakerij Het Woud. Goed in waar we goed in zijn: klantgerichtheid, vakmanschap, heldere communicatie en persoonlijke samenwerking. Kwaliteit, daar hoeft niet zoveel aan geschaafd te worden. 

Toch is er per 1 januari 2021 iets veranderd. Want hoe tijdloos we als bedrijf ook zijn, als mensen zijn we dat natuurlijk niet. Dus doen oprichters en eigenaren Martin Spijker, Roel Buijs en Leo Verhoeff na 30 jaar een stapje terug. Ze maken trots plaats voor nieuwe eigenaren René van Heerd en Pieter Stolk. Twee uit Het Woud hout gesneden vakmannen.
 
 

Vertrouwde gezichten,
frisse ambitie.


René van Heerd
“Ik heb enorm veel zin om als eigenaar verder te bouwen aan dit prachtbedrijf.”

René werkt al 20 jaar bij Het Woud en is als het ware opgegroeid in de werkplaats. Hij is de technische man van de twee en kent Het Woud van binnen en van buiten.
 

Pieter Stolk
“Met veel plezier en vakmanschap vooral Het Woud Het Woud laten zijn.”

Pieter is twee jaar lid van het team, maar was voor die tijd al 16 jaar bij Het Woud betrokken als toeleverancier. Hij is commercieel en operationeel sterk.
 

We volgen onze koers,
het brengt ons op mooie plekken


Met fijne vakmensen werken aan mooie projecten, op een persoonlijke en flexibele manier. Dat is de koers die we 30 jaar geleden zijn ingeslagen. En het is de koers die we met de nieuwe eigenaren blijven varen. Het brengt ons namelijk op mooie plekken. Plekken die we samen met onze partners en opdrachtgevers nog mooier maken. Soms zelfs een stuk duurzamer. Want een steady koers betekent natuurlijk niet dat we niet innoveren. Waar het kan, werken we graag duurzaam en circulair.

 

Vragen?
We staan voor je klaar

Pieter en René nemen de dagelijkse leiding over en beantwoorden je vragen graag. Martin, Roel en Leo blijven actief op de achtergrond en zijn ook gewoon bereikbaar voor vragen. Leo zal zich als eerste over een tijdje echt terugtrekken. Betrokken zijn we natuurlijk allemaal, altijd en voor 100%.

Pieter Stolk: pieter@hetwoud.nl / 06 21248331
René van Heerd: rene@hetwoud.nl / 06 38631710